maandag 26 december 2011

Holle Aarde Hypothese - Ondergrondse beschavingen - AgarthaAls wetenschap en science fiction samen te voegen, we ontrafelen de oude mysteries van de menselijke ervaring. Als inderdaad entiteiten bestaan ​​onder de oppervlakte van de planeet, zouden ze leven niet in gesmolten gesteente, maar in de ruimte schepen. En als de tektonische platen breken - het is hetzij door hun doen, een weten dat het bewustzijn hologram dat deze werkelijkheid schept, is het einde zodat ze niet meer hoeven te controleren van onderen, of ze naar voren als de platen van nature uit elkaar breken.

Holle Aarde theorieën altijd voor te stellen een centrale zon, aliens, en mythische ondergrondse steden en beschavingen die sommigen geloven dat kon koppelen wetenschap en pseudowetenschap als fysiek ontdekt. Gletsjers op zowel de Arctische en Antarctische regio's smelten in een versneld tempo, waardoor de waarheid zal onthullen achter dit mysterie en zijn metaforische verbindingen met andere scheppingsmythe in het verhaal van de reis van de mensheid op aarde plant.


Volgens de Holle Aarde-hypothese, de planeet Aarde is ofwel geheel hol of anderszins bevat een aanzienlijke binnenruimte. De hypothese is al lang tegengesproken door overweldigend observationeel bewijs, alsmede door het moderne begrip van planeetvorming, de wetenschappelijke gemeenschap heeft wees het begrip sinds minstens het einde van de 18e eeuw.

Het concept van een holle Aarde terugkeert nog steeds in de folklore en als uitgangspunt voor een sub-genre van avontuur fictie. Het beschikt ook in sommige hedendaagse pseudo-wetenschappelijke en samenzweringstheorieën.

Ondergrondse beschavingen link met de 'Holle Aarde Theory'. Er zijn vermoedelijk races die bestaan ​​in ondergrondse steden onder de planeet Aarde. Heel vaak zijn deze bewoners van de wereld onder zijn meer technologisch geavanceerde dan we op het oppervlak. Sommigen geloven dat UFO's niet zijn van andere planeten, maar worden geproduceerd door vreemde wezens in het binnenste van de Aarde.Conventionele Holle Aarde Theorieën

vroege Geschiedenis

In de oudheid, het idee van de ondergrondse werelden leken discutabel, en werd verweven met het concept van de "plaatsen", zoals de Griekse Hades, de Scandinavische svartalfheim, de christelijke hel, en de joodse dodenrijk (met details beschrijven binnenste van de Aarde in kabbalistische literatuur, zoals de Zohar en Hesed L'Avraham).


Edmond Halley in 1692 stak het idee van de Aarde bestaat uit een holle schelp ongeveer 800 km (500 mijl) dik, twee binnenste concentrische schelpen en een binnenste kern, over de diameters van de planeten Venus, Mars en Mercurius. Atmosferen aparte van deze schelpen, en elke schelp heeft zijn eigen magnetische polen. De bollen draaien met verschillende snelheden. Halley voorgesteld deze regeling om afwijkende kompas uit te leggen. Hij voorzag in de atmosfeer binnen als lichtgevende (en mogelijk bewoond) en speculeerden dat ontsnappende gas de Aurora Borealis veroorzaakt.


De Camp en Ley hebben beweerd (in hun Lands Beyond) dat Leonhard Euler ook een holle aarde idee voorgesteld, het wegwerken van meerdere schelpen en postuleren een interieur zon 1000 km (600 mijl) over te brengen aan het licht om geavanceerde binnen-Aarde beschaving te bieden ( maar ze bieden geen referenties). Maar in zijn Brieven aan een Duitse prinses Euler beschrijft een gedachte-experiment waarbij een overduidelijk vaste aarde.
De Camp en Ley beweren ook dat Sir John Leslie uitgebreid op idee van Euler, wat suggereert twee centrale zonnen genaamd Pluto en Proserpina (dit was niet gerelateerd aan de dwergplaneet Pluto, die werd ontdekt en vernoemd enige tijd later). Leslie heeft voorgesteld een holle Aarde in zijn 1829 Elements of Natural Philosophy (pp. 449Ð453), maar maakt geen melding van het interieur zonnen.
19e eeuw
In 1818, John Kleef Symmes, Jr suggereerde dat de aarde bestond uit een lege huls ongeveer 1300 km (800 mijl) dik, met openingen ongeveer 2300 km (1400 mijl) op een diepte van beide polen met 4 inwendige schelpen elk open aan de polen. Symmes werd de meest beroemde van de vroege Holle Aarde voorstanders. Hij stelde voor het maken van een expeditie naar de Noordpool gat, dankzij de inspanningen van een van zijn volgelingen, James McBride, maar de nieuwe president van de Verenigde Staten, Andrew Jackson, stopte de poging.
Jeremia Reynolds leverde ook lezingen over de "Holle Aarde" en pleitte voor een expeditie. Reynolds ging op een expeditie naar Antarctica zelf, maar miste de toetreding tot de Grote Amerikaanse Exploring Expedition van 1838-1842, ook al is dat venture was een gevolg van zijn agitatie.
Hoewel Symmes zelf nooit een boek schreef over zijn ideeën, publiceerde diverse auteurs werkt de bespreking van zijn ideeën. McBride schreef Symmes 'Theorie van de concentrische bollen in 1826. Het lijkt erop dat Reynolds een artikel dat als een apart boekje verscheen in 1827 heeft: Opmerkingen van Theory Symmes 'dat verscheen in de Amerikaanse Quarterly Review.
In 1868, een professor W.F. Lyons publiceerde The Hollow Globe, die naar voren gebracht een Symmes-achtige Holle Aarde hypothese, maar geen melding Symmes. Symmes zoon Americus vervolgens gepubliceerd Symmes De 'theorie van concentrische bollen aan het recht te zetten.


Recente theorieën
De Thule Society, die goed bekend was door Adolf Hitler, meldde veel over Tibetaanse mythen van openingen in de aarde. Er is zelfs een theorie dat Hitler een onderzoek reis voor een dergelijke opening in Antarctica, gebaseerd op een toespraak van admiraal Dönitz in de voorkant van een Duitse onderzeeër in 1944 besteld, toen hij beweerde "De Duitse onderzeeër vloot is trots op bouwde een onzichtbare vesting voor de Führer, waar ook ter wereld. " Tijdens de Processen van Neurenberg, Dönitz sprak van 'een onzichtbare fortificatie, in midden van het eeuwige ijs. "

    
Het verhaal gaat ... Hitler en zijn volgelingen wilden een ras van supersoldaten een Ayran ras (zoals de Atlantiërs) om de wereld te regeren te maken. Ze kwamen tot deze conclusie door de acceptatie van vele occulte overtuigingen en praktijken, met inbegrip van de holle Aarde theorie. Er is een legende die zegt dat Hitler en zijn belangrijkste adviseurs van de laatste dagen van het Derde Rijk ontsnapten door te gaan door de opening aan de Zuidpool (Antarctica), waar ze ontdekten een ingang naar de binnenkant van de aarde.

    
Volgens de Holle Aarde Onderzoeksgroep in Ontario, Canada, ze zijn er nog steeds. Na de oorlog claimde de organisatie dat de geallieerden ontdekten dat meer dan 2.000 wetenschappers uit Duitsland en Italië waren verdwenen, samen met bijna een miljoen mensen, naar het land voorbij de Zuidpool. Dit verhaal wordt nog ingewikkelder met de Nazi ontworpen UFO's, Nazi samenwerking met de mensen die wonen in het centrum van de Aarde, en de mogelijke verklaring voor "Arisch uitziende 'UFO piloten.
In 2005, Steven Currey Expedities plan een expeditie naar de Noordpool regio om te onderzoeken voor een mogelijke opening in de binnenste Aarde. Brooks A. Agnew nam als leider op de dood Currey in 2006, met het plan van het nemen van 100 wetenschappers en filmmakers om de veronderstelde Arctic "openen" in 2009.
Een vroeg twintigste-eeuwse voorstander van holle Aarde, William Reed, schreef Phantom van de Polen in 1906. Hij steunde het idee van een holle aarde, maar zonder interieur schelpen of innerlijke zon.Marshall Gardner schreef een reis naar Binnenste van de Aarde in 1913 en een uitgebreide uitgave in 1920. Hij plaatste een interieur zon in de holle aarde. Hij bouwde ook een werkend model van de holle aarde en patenteerde. Gardner maakte geen melding van Reed, maar wel Symmes nemen om taak voor zijn ideeën. In dezelfde tijd Vladimir Obruchev schreef een fictie roman Plutonia, waar de holle aarde interieur bezit een innerlijke (centrale) zon en werd bewoond door prehistorische soort. Het interieur was verbonden met het oppervlak door een gat in de Noordpool.

Andere schrijvers hebben voorgesteld dat de Verrezen Meesters van esoterische wijsheid ondergrondse grotten of een holle aarde bewonen. Antarctica, hebben de Noordpool, Tibet, Peru, en Mount Shasta in Californië, USA, alle voorstanders had als de locaties van toegangen tot een ondergrondse rijk te noemen Agartha, met sommigen zelfs het bevorderen van de hypothese dat UFO's hun thuisland hebben in deze plaatsen.
Raymond W. Bernard

In 1964, Raymond W. Bernard, een esotericus en leider van de Rozenkruisers publiceerde The Hollow Earth - The Greatest geografische Discovery in de geschiedenis Gemaakt door admiraal Richard E. Byrd in het Mysterieuze Land Voorbij de Polen - de werkelijke oorsprong van de vliegende schotels. Bernard vertelt verhalen over mensen die hebben ingeschreven de innerlijke aarde en alles wat hen is overkomen. Daarin is sprake van een foto gepubliceerd in 1960 in de Globe and Mail in Toronto, Canada, die een prachtige vallei met weelderige heuvels shows. Een vlieger beweerde dat hij de foto genomen tijdens het vliegen in de Noordpool.

In zijn Letters from Nowhere, Bernard beweert in contact zijn geweest met de grote mystici in geheime ashrams en met Grand Lama's in Tibet. Hij was, kortom, een andere Gurdjieff. Dr Bernard "stierf aan longontsteking op 10 september 1965, terwijl het doorzoeken van de tunnel openingen naar het binnenste van de aarde, in Zuid-Amerika."

Bernard lijkt te hebben geaccepteerd legende ooit geassocieerd met de holle aarde idee, inclusief de noties dat de Eskimo's hun oorsprong hebben in de Aarde en een geavanceerde beschaving leeft binnen zelfs nu, revving hun UFO's voor af en toe uitstapjes in de lucht. Bernard aanvaardt ook zonder de bewering van Shaver dat hij het ​​geheim van de relativiteit geleerd voor Einstein van de Holle Aarde volk.De avonturen van admiraal Byrd


Admiraal Richard E. Byrd van de Amerikaanse marine vloog naar de Noordpool in 1926 en over de Zuidpool in 1929. hij verwees naar Antarctica als 'Het Land van Eeuwige Mystery ". Met betrekking tot de Noordpool schreef hij: "Ik zou graag willen dat land verder te kijken dan de Noordpool, het is het centrum van de Grote Onbekende."

     In zijn dagboek, Byrd vertelt naar verluidt van het invoeren van de holle binnenste van de aarde, samen met anderen en reizen 17 mijl over bergen, meren, rivieren, groene vegetatie en dieren leven. Hij vertelt van het zien van een enorme dieren die lijkt op de mammoeten uit de oudheid bewegen door de borstel. Hij vond uiteindelijk steden en een bloeiende beschaving. De buitentemperatuur was 74 graden F.

     Zijn vliegtuig werd begroet door vliegende machines van een type hij nooit eerder had gezien. Zij escorteerden hem naar een veilige landingsplaats, waar hij vriendelijk werd begroet door afgezanten van Agartha. Na de rust, hij en zijn bemanning, werden naar de koning en koningin van Agartha te voldoen. Ze vertelden hem dat hij had mogen Agartha gaan omwille van zijn hoge morele en ethische karakter. Ze ging verder met te zeggen dat ze bezorgd over de veiligheid van de planeet te wijten aan dat hij bommen en andere testen gedaan boven het oppervlak door de overheid. Na het bezoek Byrd en zijn bemanning waren terug begeleid naar de oppervlakte van de planeet.

     Byrd verklaarde dat de Noord-en Zuidpool zijn slechts twee van de vele openingen in het centrum van de Aarde. Hij schreef ook over het zien van een zon onder de Aarde.

Concave Holle Aarde
 
 
Plaats van te zeggen dat de mens leven op de buitenzijde van een holle planeet, soms een "bolle" holle-aarde hypothese hebben sommige beweerd dat ons universum zelf ligt in het binnenste van een holle wereld en noemde dit een "holle" hol-aarde hypothese. Het oppervlak van de Aarde, op basis van een dergelijke visie, kan het interieur schil van een Dyson bol lijken. Over het algemeen genomen hebben de wetenschappers geen vorm van speculatie serieus.
 
 
 


Cyrus Teed, een excentrieke dokter uit upstate New York, stelde zulk een concave holle Aarde in 1869 en noemde zijn plan 'Cellular kosmogonie ". Deerd stichtte een sekte genaamd de Koreshan eenheid op basis van dit begrip, waarin hij opriep Koreshianen. De belangrijkste kolonie overleeft als een bewaard gebleven Florida State Historic Site, op Estero, maar alle Teed volgelingen zijn inmiddels overleden. Deerd's volgelingen beweerd dat experimenteel geverifieerd de holte van de kromming van de aarde, via enquêtes van de Florida kustlijn gebruik te maken van 'rectilineator "apparatuur.
Een aantal twintigste-eeuwse Duitse schrijvers, onder wie Peter Bender, Johannes Lang, Karl Neupert, en Fritz Braun, gepubliceerde werken pleit de holle aarde hypothese, of Hohlweltlehre. Het is zelfs gemeld, maar blijkbaar zonder historische documentatie, dat Adolf Hitler werd beïnvloed door de concave holle-aarde ideeën en stuurde een expeditie in een mislukte poging om op de Britse vloot spion door te streven infraroodcamera's tot in de hemel (Wagner, 1999) .
De Egyptische wiskundige Mostafa Abdelkader auteur van verschillende wetenschappelijke artikelen uitwerken van een gedetailleerd in kaart brengen van de holle aarde model. Zie M. Abdelkader, "A Geocosmos: Mapping Outer Space in een holle aarde," 6 Speculaties in Science & Technology 81 tot 89 (1983). Abstracts van twee van Abdelkader de papieren verscheen ook in aankondigingen van de American Mathematical Society, (oktober 1981 en februari 1982).
In een hoofdstuk van zijn boek On the Wild Side (1992), Martin Gardner bespreekt de holle aarde-model onder woorden gebracht door Abdelkader. Volgens Gardner, deze hypothese stelt dat lichtstralen reizen in cirkelvormige paden, en langzaam bij het naderen van het centrum van de bolvormige ster gevulde grot. Geen energie kunt het centrum van de grot, wat overeenkomt met geen enkel punt een eindige afstand van de aarde in het algemeen aanvaarde wetenschappelijke kosmologie.
Een boor, Gardner zegt, zou verlengen als het reisde uit de buurt van de grot en uiteindelijk passeren de "punt op oneindig" die overeenkomt met het centrum van de Aarde in het algemeen aanvaarde wetenschappelijke kosmologie. Vermoedelijk geen experiment kan onderscheid maken tussen de twee kosmologieën. Martin Gardner merkt op dat "de meeste wiskundigen zijn van mening dat een inside-out universum, met goed afgesteld natuurkundige wetten, is empirisch onweerlegbaar". Gardner verwerpt de concave holle aarde hypothese op basis van Occam's Razor.
In een triviale zin kan men altijd definiëren een coördinaat transformatie zo dat de binnenste van de aarde wordt "buiten" en het exterieur wordt "interieur". Dergelijke transformaties zouden vereisen overeenkomstige aanpassingen van de formulieren van de natuurkundige wetten, de consensus wijst erop dat dergelijke theorieën neigen naar sofisme.
 
 
Tegenbewijs

Zwaartekracht
De beste wetenschappelijke argument tegen die van een holle Aarde (of in feite een holle planeet) is de zwaartekracht. Massieve objecten hebben de neiging samen te klonteren zwaartekracht, het creëren van niet-holle bolvormige objecten noemen we sterren en planeten. De solide bol is de beste manier om de zwaartekracht potentiële energie van een fysiek object te minimaliseren, met hol is dan ook ongunstig in de energetische zin. Daarnaast is de gewone materie is niet sterk genoeg om een ​​holle vorm van planetaire omvang tegen de kracht van de zwaartekracht te ondersteunen.
Iemand aan de binnenkant van een holle Aarde zou niet ervaren een naar buiten te trekken en kon niet op de binnenkant, maar veeleer, de theorie van de zwaartekracht houdt in dat een persoon aan de binnenkant zou bijna gewichtloos. Dit werd eerst getoond door Newton, wiens shell stelling wiskundig voorspelt een zwaartekracht (van de shell) van nul overal in een bolvormig symmetrische holle schil van materie, onafhankelijk van de shell dikte.
Een klein zwaartekracht zou ontstaan ​​uit het feit dat de aarde niet een perfect symmetrisch sferische vorm, maar ook krachten van andere instanties, zoals de Maan. De middelpuntvliedende kracht van rotatie van de aarde zou trekken van een persoon (aan de binnenzijde) naar buiten als de persoon was reizen op dezelfde snelheid als het binnenste van de aarde en was in contact met de grond op het interieur, maar zelfs op de evenaar is dit alleen 1 / 300 van de gewone aarde zwaartekracht.
De massa van de planeet geeft ook aan dat de holle aarde hypothese onhaalbaar is. Moet de aarde grotendeels hol zijn, zou zijn massa veel lager zijn en daarmee de zwaartekracht op het buitenste oppervlak zou veel lager zijn dan het momenteel is.
Seismische gegevens
Hoewel niet visueel waarneembare, is de kern van de aarde waarneembaar via vibraties (voornamelijk uit aardbevingen) die van de ene kant van de planeet naar de andere. Met behulp van deze methode, zijn geologen in staat geweest om de structuur van de mantel, buitenste kern, en de innerlijke kern vandaag de dag bekend vast te stellen. Een holle aarde zou geheel anders gedragen op het gebied van seismische waarnemingen.
Visual Evidence
Het diepste gat geboord tot op heden is de SG-3 boring, die is 12.3 km (7,6 mijl) diepe, onderdeel van de Sovjet-Kola Superdeep Boorgat project; dus visuele kennis van de structuur van de aarde strekt zich uit zo ver.
 
 
Holle aardes in Fiction


Het idee van een holle aarde is een zeer gemeenschappelijk element van fictie, verschijnen zo vroeg als Ludvig Holberg's 1741 roman Nicolai Klimii iter subterraneum (Underground Travels Niels Klim's), waarin Nicolai Klim valt door een grot, terwijl spelunking en brengt een aantal jaren wonen op beide een kleinere aardbol in en de binnenkant van de buitenste schil.

Andere pre-20e eeuwse voorbeelden hiervan zijn Giacomo Casanova's 1788 Icosameron, een 5-volume, 1800 pagina's verhaal over een broer en zus, die vallen in de Aarde en ontdek de ondergrondse utopie van de Megamicres, een ras van veelkleurige, hermafrodiete dwergen; Symzonia: een ontdekkingsreis door een "Captain Adam Seaborn" (1820) waarin de ideeën van John Kleef Symmes, Jr gereflecteerd en sommigen hebben beweerd Symmes als de echte auteur, Edgar Allan Poe's 1838 roman het verhaal van Arthur Gordon Pym van Nantucket, en George Sand's 1884 roman Laura, Voyage dans le Cristal waar ongezien en gigantische kristallen kunnen worden gevonden in het interieur van de Aarde.

Meer recent is het idee uitgegroeid tot een nietje van science fiction, verschijnen in druk, in film, op televisie, in strips, role-playing games, en in vele geanimeerde werken.

Het idee zoals ook gebruikt wordt door Edgar Rice Burroughs, de schepper van Tarzan, in een reeks van romans die begint met "Aan de aarde Core" (1914). Behulp van een mechanische boor, zijn helden ontdekken een prehistorische wereld 500 mijlen onder de oppervlakte. Verlicht door een innerlijke zon, is deze binnenste van de aarde genaamd "Pellucidar" als gevolg van de constante licht van de uitschakelprocedures innerlijke zon. Er is ook een innerlijke maan, die een "Land van de Dreadful Shadow" door het blokkeren van het licht van de innerlijke zon voor een gedeelte van Pellucidar creëert. Burroughs maakt ook gebruik van het idee van openingen bij de polen, en heeft zeppelins reis naar het binnenste van de aarde via deze openingen. Er zijn zeven romans in de "Pellucidar" serie
 
 
The Elder Race - The Shaver Mystery

Een van de meest controversiële verhalen van binnen-Earth-bewoners is het zogenaamde Shaver Mystery. In 1945, Amazing Stories magazine, onder de redactie van Ray Palmer, liep een verhaal verteld door de Amerikaanse schrijver en kunstenaar Richard Shaver, die beweerde dat hij had onlangs de gast van wat overbleef van een reus ras genaamd de Oude Race geweest, of Titans, een ondergrondse beschaving die leefde in holen onder de aarde.

Scheerapparaat betoogd dat de Oude Superior Pre-historische race kwam op deze planeet van een ander zonnestelsel in onze prehistorische verleden. Na een tijd van leven op het oppervlak, realiseerden zij zich onze zon werd ze veroorzaakt aan leeftijd voortijdig, dus ze ontsnapt onder de grond, het bouwen enorme ondergrondse complexen om in te leven. Uiteindelijk besloten ze een nieuw huis op een nieuwe planeet te zoeken, het evacueren van de Aarde en met achterlating van hun ondergrondse steden - een honingraat van grotten in de aarde - bevolkt door kunstmatige wezens: de boze Dero, schadelijk robots en de goede Tero, geïntegreerde robots . Shaver beweerde te hebben voldaan aan de Tero.

Volgens Shaver, de Dero, wonen er nog, met behulp van de fantastische machines steek gelaten door de oude rassen aan die van ons leven op het oppervlak straf. Als een kenmerk van deze kwelling, scheerapparaat wordt beschreven "stemmen" die ogenschijnlijk afkomstig van niet verklaarbaar bron. Duizenden lezers schreven om te bevestigen dat ook zij, had de duivelse stemmen van binnenuit de aarde gehoord.

Ondanks de enorme populariteit van de 'Mystery scheerapparaat in Amazing Stories ", Palmer uitgemolken het voor alles wat het waard was, en nog veel meer. De locatie van de ingang van deze ondergrondse wereld was nooit bekendgemaakt. Hoewel er maar weinig echt geloofde het verhaal, en velen vermoeden dat Shaver kan eigenlijk psychotisch zijn geweest, Shaver altijd beweerde dat zijn verhaal waar was.
 
 

Agartha

 

 

 
 Agartha (soms Agartta, Agharti of Agarttha) is een legendarische stad die wordt gezegd dat het wonen in de kern van de aarde. Het is gerelateerd aan de Holle Aarde theorie en is een populair onderwerp in de esoterie.
 
 
 
Agartha is een van de meest voorkomende namen genoemd voor de maatschappij van ondergrondse bewoners. Shamballa (ook bekend als Shambalah of Shangri-La) wordt soms gezegd dat de hoofdstad worden. De mythische paradijs van Shamballa is bekend onder vele verschillende namen: Het is wel de Forbidden Land, het Land van White Waters, het Land van Radiant Geesten, het Land van Living Fire, het Land van de Levende Goden en het Land of Wonders. Hindoes hebben gekend als Aryavartha (letterlijk: The Land of rijk van de Ariërs, het Land van de Noble / Worthy Ones ") - het land van waar de Veda's komen, de Chinezen als Hsi Tien, de Westerse Paradijs van Hsi Wang Mu, de Koninklijke Moeder van het Westen, de Russische Old Believers, een negentiende-eeuwse christelijke sekte, wist het als Belovodye en de Kirgizische volk als Janaidar Maar heel Azië het best bekend is door zijn Sanskriet naam, Shambhala, wat betekent 'de plaats van vrede. , van rust. "
Terwijl het ooit een populair concept, in de vorige eeuw weinig serieuze aandacht is besteed aan deze vermoedens (met de mogelijk apocriefe uitzondering van Adolf Hitler), en de theorie wordt niet ondersteund door de moderne wetenschap. Het idee van ondergrondse werelden zouden zijn ingegeven door de oude religieuze overtuigingen in Hades, het dodenrijk, en de hel. Ferdynand Antoni Ossendowski's 1920 boek Beasts, mensen en goden bespreekt ook Agartha. De mythe van "Agartha" is ook wel bekend als 'Shambhala', zoals het was bekend in India, de onderwereld rijk bevolkt door initieert en leiden door 'de Masters', Meesters die de spirituele leiders van de mensheid.
Agartha is de grote Aziatische Universiteit van de ingewijden van de grote mysteriën. Hun 'Mahatma' ('Great Soul'), die ook bekend staat als "The Lord of The World", speelt de rol van de hoogste geestelijke leider van de mensheid.
Volgens Alexandre Saint-Yves d'Alveydre (1842-1909) van Frankrijk, de geheime wereld van "Agartha" en al zijn wijsheid en rijkdom "is toegankelijk voor de gehele mensheid, toen het christendom zich houdt aan de geboden, die ooit werden opgesteld door Mozes en Jezus, wat betekent 'Als de anarchie, die bestaat in onze wereld wordt vervangen door de Synarchy ". Saint-Yves geeft een 'levendige' omschrijving van "Agartha" in dit boek als ware het een plek die werkelijk bestaat, gelegen in de Himalaya in Tibet. Saint-Yves 'versie van de geschiedenis van "Agartha" is gebaseerd op' onthuld 'informatie, dat wil zeggen ontvangen door Saint-Yves zelf door middel van' afstemming '. Saint-Yves d'Alveydre schiep de Archaeometre.
Shambhala begrip prominent in het Vajrayana boeddhisme en de Tibetaanse Kalachakra leringen en nieuw leven ingeblazen in het Westen door Blavatsky en Theosofische Vereniging. Zoals met vele concepten in het Vajrayana boeddhisme, het idee van Shambhala wordt gezegd dat een 'buiten', 'innerlijk' en 'geheim' betekenis hebben. De buitenste betekenis begrijpt Shambhala te bestaan ​​als een fysieke plek, maar alleen mensen met de juiste karma kan bereiken en ervaren het als zodanig. Er zijn verschillende ideeën over waar deze samenleving zich bevindt, maar het is vaak geplaatst in Centraal-Azië, ten noorden van Tibet. De innerlijke en geheime betekenissen verwijzen naar meer subtiele inzichten van wat Shambhala vertegenwoordigt, en zijn over het algemeen mondeling doorgegeven. Alice Bailey omgevormd tot een soort van extradimensional of geestelijke werkelijkheid. De Roerichs zien zijn bestaan ​​als zowel geestelijk als lichamelijk.
De Holle Aarde of holle aarde theorie wordt ook ondersteund door op basis van bovenbewuste kennis gechannelde bronnen van de universele natuur, zoals Seth gekanaliseerd door Jane Roberts, Ramtha door JZ Knight en Datre door Aona.
Onder de vermeende ingangen van Agartha zijn:

    
Cueva de los Tayos (Grot van de olie vogels), Ecuador
    
Gobi Desert, Mongolia.
    
Grote Piramide van Giza
    
Iguazu Falls, Argentinië en Brazilië
    
Mammoth Cave, Kentucky, USA
    
Manaus, Brazilië
    
Mato Grosso, Brazilië
    
Mount Epomeo, Italië
    
Mount Shasta, Californië (de Agharthean stad van Telos)
    
Noordpool
    
Rama, in de buurt van Jaipur, India
    
Zuidpool
    
De Bron van Sheshna in Benares, India (de Agharthean stad van Patala)
Theorie
Een vroege bron voor het geloof in ondergrondse beschavingen is The Smoky God (1908) van Willis George Emerson (1856-1918), die beweert de biografie van een Noorse zeeman genaamd Olaf Jansen. Het boek legt uit hoe Jansen sloep zeilde via een ingang naar de binnenkant van de aarde op de Noordpool. Gedurende twee jaar leefde hij met de bewoners van een ondergronds netwerk van koloniën, die Emerson schrijft, waren een volle 12 meter hoog en wiens wereld werd verlicht door een "rokerige" centrale zon. Hun hoofdstad was gezegd dat de oorspronkelijke tuin van Eden. Terwijl Emerson maakt geen gebruik van de naam Agartha, latere werken zoals Agartha - Geheimen van de Ondergrondse Steden hebben gewezen op de beschaving Jansen die zich met Agartha, en haar burgers als Agarthaanse.
Volgens Secrets, Shamballa de Kleine, een van de koloniën, was ook de zetel van de regering voor het netwerk. Shamballa terwijl de Kleine is een innerlijke continent, de satelliet-kolonies kleiner ingesloten ecosystemen aan net onder de aardkorst of discreet in bergen. Rampen en oorlogen die plaatsvinden op het oppervlak dreef deze mensen onder de grond. Deze werden gezegd dat een lange Atlantische-Lemurische oorlog en het gebruik van thermonucleaire wapens die uiteindelijk zonk en vernietigd deze twee zeer geavanceerde beschavingen op te nemen. De Sahara, Gobi, de Australische Outback en de woestijnen van de zuidwestelijke VS wordt gezegd dat ze maar een paar voorbeelden van de verwoesting die het gevolg. De sub-steden werden gemaakt als schuilplaatsen voor de mensen en als veilige havens voor heilige records, leringen en technologieën die werden gekoesterd door deze oude culturen.
Men gelooft dat de grote rijk van Lemurië, die was gevestigd in de Gobi woestijn in Mongolië werd vernietigd door Atlantis in een grote oorlog die leidde tot een catastrofale vernietiging van Atlantis en Mu. Mu was een grote stad op het oppervlak van wat nu de Gobi woestijn. Het 2 satelliet steden had door de naam van Agartha Alpha en Beta dat de vernietiging overleefde.
De inwoners van Agartha wordt gezegd dat wetenschappelijke kennis en expertise veel verder dan dat van de mensen die leven op het oppervlak van de planeet, verloren technologie van de dagen van Atlantis.
De afstammelingen van het oude Lemurië nu in vrede leven in onderaardse grotten. De leiders van deze staten (afwisselend Verrezen Meesters, Beschermers van de Traditie, Psychoteleios of "de volmaakte ones", het van de Shining Ones, de Ouden, de Wachters, de Onsterfelijken, de monitoren, de Verborgen directie, de kinderen van Seth, etc.) volgen allemaal wat bekend staat als de Oude Pad en bemoeien zich niet in het leven van mensen die leven boven het oppervlak. Noch is er een interactie tussen hen.
Er zijn geen ingangen naar Agartha Alpha en Beta uit elk ander deel van de planeet. De enige ingangen zijn in de Gobi woestijn zelf en worden beveiligd door een illusie technologie die buiten het begrip van de moderne wetenschap.
De Tibetanen hebben betrekking op de steden van Agartha als Shambala en hebt geloofd, al eeuwen in hun bestaan ​​als reservoirs van oude kennis en geavanceerde technologie.
Tibet
In Tibet is er een belangrijke mystieke schrijn ook wel 'Patala', waarvan gezegd wordt dat door de mensen daar te zitten boven op een oude grot en tunnel-systeem, dat komt in de hele Aziatische continent en misschien wel daarbuiten. De Naga's hebben ook een affiniteit met water, en de ingang van hun ondergrondse paleizen wordt vaak gezegd dat worden verborgen op de bodem van bronnen, diepe meren en rivieren. "
Inwoners
The Old Ones - In een artikel getiteld "The Hollow Earth: Mythe of werkelijkheid" voor Atlantis Rising, Brad Steiger schrijft over de legendes van "the Old Ones ', een oud ras dat bevolkt geleden het oppervlak wereld miljoenen jaren en dan verplaatst de ondergrondse . "The Old Ones, een enorm intelligent en wetenschappelijk geavanceerde race," Steiger schrijft, "hebben gekozen om hun eigen omgeving structuur onder de oppervlakte van de planeet en al hun benodigdheden te produceren."
"The Old Ones zijn hominide, extreem lange levensduur, en pre-date Homo sapiens met meer dan een miljoen jaar. The Old Ones over het algemeen afzijdig van de oppervlakte volkeren, maar van tijd tot tijd, ze zijn bekend om opbouwende kritiek te bieden , en het is gezegd, ze vaak mensenkinderen ontvoeren om tutor-en achterzijde als hun eigen '.
Boeddhistische Theorie
Het wordt verondersteld om een ​​ras van supermensen en supervrouwen die af en toe aan de oppervlakte komen aan de ontwikkeling van het menselijk ras toezicht te houden. Het is ook van mening dat deze ondergrondse wereld miljoenen inwoners en vele steden, de hoofdstad wordt Shambala heeft.
Oude filosofie stelt dat Agartha het eerst werd duizenden jaren geleden gekoloniseerd toen een heilige man een stam leiden tot de ondergrondse. De mensen hebben de wetenschappelijke kennis en expertice veel verder dan dat van de mensen die leven op het oppervlak van de planeet.
Hindoe
De Ramayana een van de beroemdste teksten van India, vertelt het verhaal van de grote avatar, Rama. Het beschrijft Rama als "een afgezant van Agartha", die arriveerde op een Vimana.
 
 
In India is er een oud geloof, nog steeds in handen van een aantal, in een ondergrondse ras van slang, mensen die wonen in de steden Patala en Bhogavati. Volgens de legende, ze trekken ten strijde tegen het koninkrijk van Agharta. "De Naga's," volgens "The Deep Dwellers ',' worden beschreven als een zeer geavanceerd ras of soort, met een sterk ontwikkelde technologie. Ze hebben ook een minachting voor de mensen, wie ze zeiden te ontvoeren, martelen haven, kruisen met en zelfs om te eten. "

De ingangen. Terwijl de ingang van Bhogavati is ergens in de Himalaya, gelovigen beweren dat Patala kan worden ingevoerd door middel van de Bron van Sheshna in Benares, India. , Zegt William Michael Mott in "The Deep Dwellers": "Volgens herpetoloog en auteur Sherman A. Minton, zoals vermeld in zijn boek Giftige Reptielen, deze ingang is zeer reëel, met veertig stappen die afdalen in een cirkelvormige depressie, te beëindigen bij een gesloten stenen deur, die is bedekt met bas-reliëf cobra's.
 
 

Quetzalcoatl

 

 

   

 Quetzalcoatl is een Meso-Amerikaanse God verbonden is met 2012 en de Maya kalender Prophecy. Legende heeft het verdween hij op een UFO voor 8 dagen. Hij bezocht de innerlijke werelden onder de zee, terug te keren naar mens te scheppen, waardoor berichten in de geometrie van zijn ontwerp te vinden op het einde der tijden. (Veel metaforen hier)
          

Geen opmerkingen:

Een reactie posten